Rebrand av Facebooks Libra Association to Diem Hits Snag

Libra Association skiftet navn til Diem Association i forrige uke. Det viser seg at det allerede er en Diem.

  • Facebooks Libra Association ble ommerket til Diem Association 1. desember.
  • Et problem: Det er allerede et FinTech-firma som heter DIEM.
  • Oppstarten, DIEM, planlegger å inngi en opphør og opphøre.

Det ser ut som noen i Libra Association glemte å kjøre et Google-søk før det ble ommerket til Diem Association. Eller takket være støtten til Facebook, hadde det sannsynligvis råd til å ikke bry seg.

En London-basert FinTech-oppstart med navnet DIEM vurderer søksmål mot Diem Association og / eller Facebook på grunn av bruken av Diem-navnet, ifølge rapporter fra Bitcoin Circuit den europeiske FinTech-publikasjonen Sifted.

Diem Association, tidligere kjent som Libra Association, er styringsorganet for det blockchain-baserte Diem Network, tidligere Libra Network, som stablecoins bundet til nasjonale valutaer som dollar kan kjøre.

Vekten omstemplet seg i forrige uke og sa at Diem „betegner en ny dag for prosjektet.“

Libra Association ommerker seg til ‚Diem‘

Libra Association, en medlemsorganisasjon for Facebooks Libra-initiativ, kunngjorde at det har endret navn til „Diem“ og rekruttert flere eksperter i verdensklasse „når det utvikler seg mot …

En ny dag borte fra den negative pressen som tunge vekten. Lansert med mye publisitet i juni 2019, var den sveitsiske baserte ideelle organisasjonen designet for å styre Libra-nettverket for Facebook, som ønsker å integrere betalinger i digital valuta med programvaretilbudet, inkludert WhatsApp.

Ting har vært tøffe for Vekten / Diem. På en enkelt dag i oktober 2019 støttet for eksempel partnere eBay, Mastercard, Stripe og Visa seg ut av prosjektet. Flere av dem siterte regulatoriske spørsmål.

Fintech-oppstart DIEM bruker en algoritme til å prisere kundenes varer. Kunder kan da selge ting til DIEM og få penger. Det er som Carvana, men for et bredere utvalg av ting.

„Som en liten oppstart er vi bekymret for at kundeforvirring som følge av Libras handlinger vil påvirke vår vekst betydelig,“ sa DIEM-grunnlegger og administrerende direktør Geri Cupi.

Chris Adelsbach, en stor investor i DIEM, som hittil ikke har hatt en seed-runde, sa til Sifted: “It w