Bitcoin Cash är fast under 320 dollar eftersom köpare och säljare kämpar för prisinnehav

Sedan 1 augusti har Bitcoin Cash fastnat under $ 320-motståndet. Köpare har gjort tre uppträdanden i motståndszonen för att bryta den men till ingen nytta.

Under de senaste två veckorna har BCH varit i sidled när tjurar försöker bryta motståndet på 320 dollar. Säljare försöker också sänka myntet under $ 280-stöd

I alla fall kan köpare ha överhanden eftersom myntet är i den hausseartade trendzonen. Idag förbereder köpare sig på nytt för att motstå zon. Så småningom, om priset bryter motståndet på 340 $, kommer marknaden att stiga till 380 $ högt. Å andra sidan, om säljare bryter under $ 280-stödet, kommer marknaden att sjunka till $ 240 lågt. Detta är osannolikt. Samtidigt stiger Bitcoin Revolution och närmar sig det höga på $ 295 vid skrivandet.

Bitcoin Cash-indikatoravläsning
Myntet föll och fann stöd ovanför stödlinjen för den fallande kanalen. Marknaden kommer att stiga så länge supportlinjen förblir obruten. De dagliga stokastiska banden lutar horisontellt vilket indikerar den sidledes trend.

Vad är nästa steg för Bitcoin Cash?

BCH är i en sidled trend när den handlar under motståndet. Sedan den 1 augusti har trenden blivit motståndskraftig tre gånger när de tillbakadragna ljuskropparna testar 61,8% Fibonacci retracement nivå. Det innebär att BCH kommer att nå en höjdnivå på $ 380 eller 1.618 förlängningsnivå.

Varning. Denna analys och prognos är författarens personliga åsikter som inte är en rekommendation att köpa eller sälja cryptocurrency och bör inte ses som ett godkännande av Coin Idol. Läsarna bör göra sin egen forskning innan de investerar medel.