PlanB: Het is tijd voor Bitcoin om te komen!

De analist die het S2F-model heeft gemaakt, PlanB, vertelde de cryptogemeenschap dat het tijd is voor Bitcoin (BTC) om naar boven te gaan.

Vond je de inhoud leuk? Deel het
Klik om te delen op Twitter (opent in een nieuw venster) Klik om te delen op Facebook (opent in een nieuw venster) Klik om te delen op LinkedIn (opent in een nieuw venster) Klik om te delen op WhatsApp (opent in een nieuw venster) Klik om te delen op Telegram (opent in een nieuw venster) Klik om te delen op Skype (opent in een nieuw venster)
enkel beeld
Gisteren benadrukte de gerenommeerde analist PlanB op Twitter de groeiende tekenen dat Bitcoin (BTC) binnenkort zijn historische verworvenheden zou kunnen herhalen.

Bitcoin gaat voor de $100K
PlanB, de maker van het Stock-to-Flow (S2F) model, merkte op dat Bitcoin op het punt staat te schrikken tegen de richtprijs van 100.000 dollar.

Verwijzend naar de originele versie van zijn model, schreef PlanB op Twitter, „Dit is het 2019 tijdreeks model met alleen historische gegevens van BTC (geen goud, zilver, diamant, onroerend goed gegevens gebruikt),“ samen met een grafiek.
Dus, verwijzend naar de grafiek in de Tweet, merkte PlanB op: „Je ziet de sprong in de waarde van het model in de halvering (witte lijn) en de overeenkomstige daling in de meervoudige fout / S2F model (witte stippen). Het is tijd om naar boven te gaan.

Het is duidelijk dat die laatste zin, ‚Het is tijd om op te staan‘, ons allemaal in de cryptogemeenschap heeft geraakt.

Volgens PlanB verschilt het nieuwe S2F-model van het origineel in die zin dat het meer macrofactoren bevat en daarom, in tegenstelling tot het origineel, een Bitcoin-prijs van $288.000 voorspelt tegen het einde van 2024.

2 indicatoren die een goede toekomst voor Bitcoin Trader voorspellen
Echt waar?
In de loop der jaren heeft de cryptogemeenschap geleerd dat ze voorspellingen niet al te serieus kan nemen. We weten niet hoe vaak we hebben gelezen dat Bitcoin exorbitante niveaus zal bereiken.

Een zeer merkwaardig aspect is echter dat Michael van de Poppe, een analist bij CoinTelegraph, hetzelfde patroon ook opmerkte vanuit een technisch analyseperspectief.

„Als je periodes en marktcycli wilt vergelijken, is de huidige toestand van de markt vergelijkbaar met 2016“, schreef hij op 14 september op Twitter.

Interessant is dat verschillende deskundige analisten hebben kunnen vaststellen dat Bitcoin in de buurt komt van een wandeling in verre melkwegstelsels.

Bovendien geeft PlanB toe dat, als BTC het doel van $100.000 niet bereikt, het model zal instorten. Kunnen we het model vertrouwen?

Ondertussen zijn de stieren opgelucht, want Bitcoin sloot maandag met $10.675, een stijging van 3% ten opzichte van de vorige dag. Ondanks de massale daling in het $11.000 bereik, heeft de leidende crypto zich stevig vastgehouden aan het vijfcijferige bereik, waarvan de deskundigen geloven dat het een duidelijk opwaarts teken is.

Bitcoin is echter nog steeds de crypto die we allemaal kennen, en daarom weten we dat het vaak allesbehalve voorspelbaar is.

We willen uw mening over waar Bitcoin heen zou kunnen gaan. Bullish? Laat ons een reactie achter!